Styret

Anita Vatland. Anita er leder for Pårørendealliansen og har særlig erfaring fra eldreomsorg og pårørendes utfordringer. Hun sitter i en rekke utvalg og råd og er nyvalgt styremedlem i EuroCarers. Anita er 53 år, gift og mor til 3 tenåringer. Humor, glede og latter i alderdommen må være en selvfølge å tilby til alle!

 

Patrick van den Boom. Patrick er grunnlegger og kunstnerisk leder/klovn ved Klokkeklovnene. Han er utdannet klovn fra sitt hjemland Nederland og har arbeidet som profesjonell klovn for Care-Clowns og CliniClowns siden 2001. Han er også klovn ved Sykehusklovnene, og han driver sin egen internasjonale klovneskole.

 

Tuva Fossum Fellman jobber som programleder og journalist i NRK, og har de siste årene jobbet med programmer som Verdens Rikeste Land, Ekko og Juntafil. Sistnevnte er P3s sexopplysningsprogram. Hun er utdannet sexolog ved Universitetet i Grimstad, samt har en bachelor i kriminologi fra Universitetet i Oslo.

Börje Bjelke, Professor i Geriatri, overlege och arbetar på minnesmottagningen på Akershus Universitetssykehus utöver en rad spännande projekt inom hälsosektorn. Åldrandet har fått ett markant ökat intresse i samhället och betoningen av det friska åldrandet är oerhört viktigt att lyfta fram för att kunna skilja mellan åldrande och sjukdom. Han är verksam inom flera organisationer där vi verkar för en ökad livskvalité och funktionsnivå när vi blir äldre.

Marie Anbjørg Joten er født og oppvokst på Lillehammer. Er utdannet sykepleier, med hovedfag i sykepleieviteskap,  Master of management fra BI. Arbeidet som leder i mange år ved Akershus universitetssykehus og i Oslo kommune. Vært bydelsdirektør i Bydel Ullern siden 2014. Jeg er samboer, har en datter og to barnebarn.

Henrik Roshauw Tidemann har vært medlem av klokkeklovnene siden 2016. Han er utdannet ved skuespillerutdanningen ved Nord Universitet (Tidligere Høyskolen i Nord-Trøndelag) i 2016 og musikkteaterlinjen på Bårdar Akademiet (2013). Ved siden av klovningen er han frilans skuespiller i forskjellige produksjoner og også en del av teaterkompaniet Kvadratteatret.

Liv Engdal Larsen er utdannet skuespiller ved NISS. Hun har jobbet med flere produksjoner. Hun har vært med i klokkeklovnene siden 2017.