Styret

Anita Vatland. Anita er leder for Pårørendealliansen og har særlig erfaring fra eldreomsorg og pårørendes utfordringer. Hun sitter i en rekke utvalg og råd og er nyvalgt styremedlem i EuroCarers. Anita er 53 år, gift og mor til 3 tenåringer. Humor, glede og latter i alderdommen må være en selvfølge å tilby til alle!

 

Eline Synneva Lorentzen Ingstad. Eline er daglig leder og styremedlem i Stratel, et familieeid investerings- og utviklingsselskap, og den tilhørende Lobo Stiftelsen. Hun har lang erfaring fra utviklingsarbeid i både vanlig kommersielle og ideelle selskaper/organisasjoner i ulike faser, hun har forsket på sosialt entreprenørskap og impact investeringer, og er faglig ansvarlig for studieprogrammet i Sosialt Entreprenørskap på Universitetet i Oslo.

Gro Larsen. Siviløkonom med bred og allsidig arbeidserfaring. Har i mange år jobbet som generalsekretær i en pasientorganisasjon, medie- og kommunikasjonsrådgiver i et mediebyrå og jobber nå som økonomi- og administrasjonsansvarlig i et selskap i Drammen.

 

 

Håkon Iversen. Sosial innovatør og med-grunnlegger av SoCentral, et innovasjonsmiljø for personer og virksomheter som utvikler nye løsninger på lokale og globale samfunnsutfordringer. Har lang erfaring som leder av store og komplekse prosjekter innenfor privat og offentlig virksomhet.

 

Patrick van den Boom. Patrick er grunnlegger og kunstnerisk leder/klovn ved Klokkeklovnene. Han er utdannet klovn fra sitt hjemland Nederland og har arbeidet som profesjonell klovn for Care-Clowns og CliniClowns siden 2001. Han er også klovn ved Sykehusklovnene, og han driver sin egen internasjonale klovneskole.

 

Åsa Hillingseter Løyning. Åsa har vært medlem av Klokkeklovnene siden 2013, og sittet i styret siden 2014. Hun er scenekunstner og jobber også for sykehusklovnene der hun er tillitsvalgt. Gjennom hele videregående jobbet Åsa på et aldershjem, og dette har bidratt til at hun engasjerer seg i mulighetene for å skape meningsfylte liv på Sykehjem for eldre mennesker. Åsa har også studert kulturelt entreprenørskap og interesserer seg organisasjonsutvikling.